Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Samsung introducerer 98″ QLED TV

I dag annoncerer Samsung Electronics lanceringen af deres nye 98″ QLED Q80C TV i Europa, hvilket udvider deres udvalg af premium-TV’er for at give flere valgmuligheder til forskellige billed- og designpræferencer.

Vi har observeret en stigende efterspørgsel efter større skærme i de seneste år. Hos Samsung er vi dedikerede til at levere produkter, der imødekommer vores kunders behov, forenkler deres hverdag og passer til deres individuelle præferencer,” udtaler Magnus Nørgaard, talsperson for TV/AV, Samsung Danmark.

Denne nye tilføjelse til vores QLED-serie er særligt spændende, da den skaber en mere indlevelsesrig underholdningsoplevelse. Den giver en biografagtig følelse ved film, en stadionoplevelse ved sportsbegivenheder og en intens gamingoplevelse. Hos Samsung åbner vi en verden af underholdning drevet af fantastisk teknologi og beriget med indhold fra vores fantastiske samarbejdspartnere. Vi gør alle oplevelser levende.
Introduktion til 98″ QLED Q80C

Dyk ned i den fulde potentiale af AI med Q80C.
TV’et er drevet af en 4K Neural Quantum-processor og anvender AI-opskaleringsteknologi til at forbedre og tilpasse billedkvaliteten på den store skærm, hvilket resulterer i forbedret dybde og skarphed. Dette kombineres med Quantum HDR+-teknologi, der leverer imponerende farvepræstationer og lysstyrke, så alle detaljer fremstår skarpe. Med Quantum Dots og 100% farvevolumen kan brugerne nyde lyse scener og opleve en verden fyldt med farver. Samsungs skærme leverer livlige og autentiske farver, der er valideret af PANTONE™. For en mere behagelig seeroplevelse kan man aktivere EyeComfort Mode, der intelligent justerer skærmens lysstyrke og tone baseret på indbyggede lyssensorer og oplysninger om solop- og nedgang. EyeComfort Mode reducerer mængden af blåt lys om aftenen, hvilket skaber varmere og mere behagelige billeder for øjnene.

Q80C TV’ets SuperSlim-design passer perfekt ind i ethvert hjem.
Med et fantastisk ultratyndt rammedesign fungerer det som et skarpt vindue til underholdning. En fordybende oplevelse er ikke fuldendt uden en fantastisk lyd, og til trods for sit SuperSlim-design leverer dette førsteklasses TV en kraftig lydoplevelse. Q80C understøtter Dolby Atmos og leverer en enestående lydkvalitet, så seerne kan nyde deres yndlingsprogrammer med en filmisk 3D-lyd. Samsungs OTS (Object Tracking Sound) Lite sikrer, at hver rytme i handlingen mærkes, og Q-Symphony orkestrerer TV’et og soundbaren i perfekt harmoni, hvilket giver en 360-graders lydoplevelse.
Samlet under ét tag

Alle Samsungs TV-modeller for 2023 leveres med Samsung Smart Hub, en intuitiv brugergrænseflade, der centralt samler underholdningen. Brugere får også adgang til cloud gaming-funktioner og muligheden for at spille som professionelle takket være FreeSync Premium Pro, der tilbyder HDR-gaming med lav latency og reduceret risiko for flimren eller rystende billeder [2]. Dette giver gamere en fantastisk brugeroplevelse, uanset om de spiller HDR-spil, ser film eller andet indhold.
Få en ekstra dimension af underholdning med Philips Hue Sync, et partnerskab der tilbyder en dybdegående og intelligent belysning, der smukt synkroniseres med dine seer- eller spiloplevelser.

Q80C lanceres globalt i dag, den 7. juli.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden