Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Gigantisk pizzaovn fra finske Ooni

Ooni præsenterer en ny pizzaovn med to tilberedningszoner, Koda 2 Max, der er deres største og mest avancerede model hidtil. Denne nye ovn, med en størrelse på 24 tommer (ca. 60 centimeter), giver mulighed for individuel temperaturstyring i hver zone, hvilket øger både kapaciteten og funktionaliteten. Dette betyder, at man kan tilberede forskellige retter samtidigt eller lave to pizzaer på én gang. Ovnen er drevet af gas og giver brugeren mulighed for at aflæse temperaturen enten via en indbygget digital temperaturmåler eller Ooni’s mobilapp.

De to tilberedningszoner kan styres uafhængigt af hinanden takket være to gasbrændere, hvilket tillader tilberedning af forskellige retter ved forskellige temperaturer samtidigt, for eksempel kød og grøntsager. Der kan være op til 100 graders temperaturforskel mellem zonerne. På grund af dens størrelse har Koda 2 Max plads til en imponerende 20-tommers (ca. 50 cm) New York-style pizza eller to mindre pizzaer.

Denne moderne ovn er udstyret med Ooni G2 Gas Technology™, der sikrer jævn varmefordeling i hele ovnen, reducerer opvarmningstiden mellem tilberedninger og maksimerer energieffektiviteten. De to kraftfulde gasbrændere styres individuelt via drejeknapper placeret på siden af ovnen og har automatisk gnisttænding. Derudover er der en aftagelig glasskærm, der giver klart indsyn i ovnen, holder på varmen og gør den mere energieffektiv.

På forsiden af ovnen er der et digitalt termometer, der viser lufttemperaturen i begge tilberedningszoner, men brugerne kan også følge med via deres mobiltelefon takket være Ooni’s nye Connect™-funktion, der tillader aflæsning af temperaturen samt modtagelse af notifikationer via Bluetooth. Der medfølger også to stegetermometre, der kan tilsluttes til termometeret for at måle kødets temperatur under tilberedningen for det optimale resultat.

Ooni Koda 2 Max er velegnet til udendørs madlavning og når en temperatur på 500 °C på kun 30 minutter. Den kan forudbestilles fra den 28. maj til en vejledende udsalgspris på 7.490 DKK.

For mere information besøg https://eu.ooni.com

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden