Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Nye QuietComfort Ultra hovedtelefoner og earbuds på vej fra Bose

Ifølge rygter fra pålidelige kilder som MySmartPrice og Dealabs ventes lydteknologigiganten Bose at lancere en ny serie af QuietComfort Ultra hovedtelefoner og earbuds, der bygger videre på deres velrenommerede QuietComfort-serie. 

Ifølge lækagerne skulle der være spændende forbedringer på vej, og de kommende QuietComfort Ultra earbuds og hovedtelefoner ventes først og fremmest at videreføre producentens anerkendte ANC-teknologi, som effektivt drukner udefrakommende støj fra omgivelserne. 

Bose QuietComfort Ultra

Forbedret støjreduktion og avancerede funktioner fra Bose

Designet og komfort på de nye earbuds forventes at være i tråd med forgængeren, og de vil byde funktioner som indbygget mikrofon, touch control samt være vandafvisende.

Hovedtelefonerne i QuietComfort Ultra-serien forventes at have fysiske knapper til nem kontrol af lydstyrke og musik, samt en USB-C-port til opladning og kablet tilslutning. Designet er moderne og strømlinet med inspiration fra Bose 700-hovedtelefonerne.

Selvom producenten endnu ikke har bekræftet detaljer om priser og tilgængelighed, har tidligere rapporter fra Dealabs antydet, at priserne kunne ligge omkring $380 for earbuds og $550 for hovedtelefonerne. Ifølge tidligere lanceringer fra Bose forventes produkterne at blive præsenteret i september.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden