Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Dreame lancerer DreameBot L20 Ultra

DreameBot L20 Ultra er verdens første AI-styrede robotstøvsuger og -moppe

Robotstøvsugerproducenten Dreame har introduceret DreameBot L20 Ultra, en banebrydende alt-i-en-robot, som er udstyret med en bevægelig støvfanger og en selvrensende base.

Dreame, der er kendt for at producere robotstøvsugere, har annonceret lanceringen af DreameBot L20 Ultra ved årets IFA-messe i Berlin. Denne nye robot kombinerer støvsugning og gulvvask og præsenterer avancerede funktioner.

DreameBot L20 Ultra indeholder et unikt børstesystem, der effektivt kan rengøre hjørner, hvilket gør det ideelt til alle typer gulve med sin højere sugestyrke i forhold til konkurrerende produkter. Robotten leveres med en intelligent opladnings- og rensestation, der selv vedligeholder moppens renhed og udskifter vandet, hvilket sikrer, at den altid er klar til brug.

Ana Wang, Head of CIS & Northeast EU Regional fra Dreame, udtaler: “DreameBot L20 Ultra er vores svar på at automatisere hjemmets rengøring på den mest effektive måde. L20 Ultra eliminerer behovet for manuel intervention, da dens moppe har en imponerende manøvreringsevne takket være avanceret AI-teknologi, hvilket tidligere har været en udfordring for robotstøvsugere.”

Alt er automatiseret
L20 Ultra er udstyret med moderne teknologi, herunder en bevægelig moppe til at rengøre i hjørnerne, en sugestyrke på 7.000Pa, et avanceret Duo-Scrub-moppesystem, automatisk påfyldning af vand og sæbe samt udskiftning af brugt vand. Hvis basen tilsluttes en vandkilde, automatiserer den hele processen og vedligeholdelsen af robotten. Tilslutnings-kit sælges separat.

Det automatiske system fungerer så effektivt, at brugeren kun skal interagere med robotten hver 75. dag.

Ana Wang udtaler: “Vores mål er at skabe et så selvdrevet system som muligt, og det er lykkedes med L20 Ultra. Den sørger selv for at rengøre sin moppe, tømme støvbeholderen, påfylde vand og sæbe samt tørre moppen, inden den genoptager støvsugningen for at undgå våde spor. På den måde kan brugeren fokusere på alt andet end støv og snavs på gulvet.”

Intelligent kortlægning
DreameBot L20 Ultra har en hurtigopladelig 6.400 mAh batterikapacitet og understøtter både Siri og Google Assistant i Norden. Brugerne kan definere specifikke områder, der kræver hyppigere rengøring gennem den tilhørende app, og de kan også angive områder, der skal undgås.

Den kunstige intelligens lærer kontinuerligt af rengøringen i hjemmet og kortlægger automatisk områder, der ofte har brug for ekstra rengøring, såsom køkkenet. Den tilpasser også rengøringen efter årstiden, f.eks. ved at håndtere pollen eller snavs fra våde sko. Sammen med AI Pathfinder Smart Navigationssystemet kortlægger DreameBot L20 Ultra automatisk hjemmet og identificerer objekter, så den tilpasser sig forskellige omgivelser, selv i mørke.

Pris og tilgængelighed
DreameBot L20 Ultra forventes at være tilgængelig i Danmark fra midten af september 2023 til en vejledende pris på 8.999 kroner.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden