Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Nye farver til Sennheiser Momentum 4

Sennheiser introducerer nu MOMENTUM 4 Wireless i to nye farvevarianter, der tilføjer en ny stil til den fantastiske serie af trådløse høretelefoner.

Sennheiser Momentum 4 er nogle fremragende høretelefoner, som nu har været på markedet i et års tid. Det fejrer Sennheiser ved at udgive høretelefonerne i nye farver.

“MOMENTUM 4 Wireless blev en bestseller-mærke på rekordtid takket være enestående akustik, maratonbatterilevetid og lyd-først-funktioner, som vi fortsat har inkorporeret efter lanceringen,” siger Christian Ern, Sennheiser Principal Product Manager. “Vores to nye farvevarianter tilføjer moderne designelementer, samtidig med at de stadig bevarer den slanke silhuet og verdensklasse-ydelse, der hjalp med at gøre dem til et foretrukket valg for lydentusiaster.”

Matcher dine yndlingsjeans

Siden lanceringen har den rejsende-venlige MOMENTUM 4 Wireless fundet sin plads på travle kontorer, hos pendlere, i husholdninger og i rygsække. De er virkelig gode, uanset om det er til arbejde eller leg. Nu fordobler Sennheiser farvevalgene med to nye varianter for at supplere de nuværende farver mat sort og hvid.

Med en farve, der minder om den tidløse nuance af dybblå jeans, matcher den mørke “Denim” farve dine bukser. Varianten “Black Copper” skal minde om de metal-lignende høretelefoner – HD 660S2- til hi-fi entusiaster, som blev lanceret tidligere i 2023. Høretelefonerne med de nye farver har stadig Momentum 4-seriens virkelig bløde ørepuder, bløde polstring og førsteklasses batterilevetid på 60 timer pr. opladning. De kommer også med Momentum 4-seriens Adaptive Noise Cancellation-teknologi, Bluetooth 5.2 og aptX Adaptive-understøttelse samt matchende rejse-etuier til opbevaring af de medfølgende USB- og lydkabler.

Smart kontrol

Alle MOMENTUM 4 Wireless-modeller har avancerede ydelses- og tilpasningsmuligheder ved hjælp af den medfølgende Smart Control App (iOS App Store og Google Play), såsom high-resolution audio-tilstand, Sound Personalization, 5-bånds EQ og lokationsbaserede Sound Zones.

Pris og tilgængelighed

Farven “Black Copper” MOMENTUM 4 Wireless vil begynde at blive afsendt den 31. august 2023 på sennheiser-hearing.com og amazon.com. “Denim”-udgaven vil begynde at blive afsendt fra udvalgte forhandlere og sennheiser-hearing.com-webbutikken i midten af oktober. De nye farvevarianter af MOMENTUM 4 Wireless har en vejledende pris på EUR 399,90.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden