Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Nye E14-kronepærer fra Philips Hue

Signify lancerer nye Philips Hue-produkter og appfunktioner, der giver flere tilpasningsmuligheder til hjemmebelysning. Philips Hue E14-kronepærerne er nu tilgængelige i hvid ambiance og hvid og farvet ambiance. Der er også introduceret nye former af Philips Hue-panelerne. Appen har fået to nye funktioner: justering af lysstyrken i underholdningsområder og flere tidsintervaller til programmering af bevægelsessensorer.

Philips Hue E14-kronepæren er den mindste i Philips Hue-serien og passer perfekt til mindre lamper i hjemmet, som f.eks. sengelamper. Philips Hue-panelerne fås nu i nye former, der kan tilpasses enhver indretning. Der er også tilføjet en sort finish til Philips Hue Aurelle-panelet, der fås i forskellige former som firkantet, rektangulært og rundt. Philips Hue Surimu-panelet er blevet udvidet med en rund lampe og en mindre firkantet version.

To nye funktioner er blevet introduceret i Philips Hue-appen. Den første er muligheden for at justere lysstyrken individuelt for lamperne i et underholdningsområde. Dette giver brugerne mulighed for at finjustere belysningen under film, musik eller spil. Den anden funktion er flere tidsintervaller til programmering af bevægelsessensorer, der giver brugerne mulighed for at tilpasse belysningen i løbet af dagen baseret på deres rutiner.

De nye produkter og app-funktioner forventes at være tilgængelige i løbet af tredje kvartal. Priserne for Philips Hue E14-kronepærerne varierer afhængigt af pakkestørrelse og lysindstillinger, mens Philips Hue-panelerne har en bred vifte af priser afhængigt af størrelse og model.

Tilgængelighed og priser:

Philips Hue E14 luster (fra 20. juni)
Pakke med 1 stk White ambiance: 269 kr
Pakke med 2 stk White ambiance: 449 kr
Pakke med 1 stk White and color ambiance: 489 kr
Pakke med 2 stk White and color ambiance: 829 kr
Philips Hue White and color ambiance Surimu panel (fra 20. juni)
300 x 300 mm: 1.729 kr Ø395 mm: 1.799 kr
Philips Hue White ambiance Aurelle panel i sort (fra 20. juni)
600 x 600 mm: 1.799 kr 1200 x 300 mm: 1.799 kr
300 x 300 mm: 1.279 kr Ø395 mm: 1.349 kr

For yderligere information kan man besøge www.philips-hue.com/newlaunches.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden