Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Samsung Galaxy Tab S9 vil omdefinere tabletlandskabet

Samsung Electronics har netop annonceret deres nye Galaxy Tab S9-serie, der lover at omdefinere tabletlandskabet og levere en førsteklasses produktportefølje med fordybende visning og kreativ frihed. Denne serie består af tre modeller: Galaxy Tab S9, S9+ og S9 Ultra, og de er alle udstyret med Dynamic AMOLED 2X-skærme, der giver en episk seer- og underholdningsoplevelse med styrken fra Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy. En vigtig funktion er den medfølgende IP68-klassificerede S Pen, der hjælper brugerne med at føre deres ideer ud i livet, uanset om det er indendørs eller udendørs.

Ifølge Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark, sætter Galaxy Tab S9-serien nye standarder for, hvad man kan forvente af en tablet i denne kategori. Han udtrykker begejstring over, at brugerne nu får det bedste fra Samsungs premium-kategori kombineret med et flot design og IP-68 klassificering.

Galaxy Tab S9 Ultra er udstyret med en 14,6-tommers dynamisk AMOLED 2X-skærm, der sikrer en fordybende og bærbar underholdningsoplevelse. Denne skærm er HDR10+ kompatibel og kan automatisk justere opdateringshastigheden fra 60 til 120 Hz for at opnå en jævn respons og batterieffektivitet. Eye Comfort-funktionen reducerer belastningen af øjnene med lavt blåt lys, hvilket forbedrer billedernes skarphed og klarhed.

Galaxy Tab S9-serien leverer også rummelig lyd gennem 20% større quad-højttalere med lyd fra AKG-højttalersystemet og Dolby Atmos-fordybende lyd. Vision Booster-teknologien registrerer automatisk lyse lysforhold og tilpasser skærmen derefter. Den innovative Smart Book Cover, der står selv, giver brugerne mulighed for at justere enheden til håndfri visning i enten stående eller liggende retning.

Alle enheder i Galaxy Tab S9-serien er udstyret med flagskibet Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, hvilket giver dem en lynhurtig mobilprocessor. Sammen med avanceret vapor chamber-teknologi og en internt dampkammer, opnår disse enheder en imponerende varmeeffektivitet og ydeevne.

Galaxy Tab S9-serien leveres med Galaxy S Pen, der nu er IP68-klassificeret for vand- og støvbestandighed. Dette giver brugerne flere muligheder for at fange og udtrykke deres ideer. Galaxy Tab S9-enhederne tilbyder også Multi Window, der gør det muligt at vise op til tre apps i samme visning, samt Pop-Up View til flydende vinduer. Galaxy Tab S9-serien understøtter også Galaxy-økosystemet og kan nemt forbinde med andre enheder.

Galaxy Tab S9-serien kan forudbestilles fra den 26. juli på udvalgte markeder, og den generelle salgstart er den 11. august. Serien kommer i forskellige størrelser og farver, og de vejledende startpriser varierer afhængigt af modellen.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden