Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Sennheiser premium lyd til lavpris

Sennheiser ACCENTUM er nye trådløse høretelefoner med lang batterilevetid til en fornuftig pris.

Med Sennheiser-lyd og Hybrid Active Noise Canceling-teknologi er ACCENTUM Wireless et godt valg for forbrugere, der prioriterer lydkvalitet i deres trådløse hovedtelefoner. Deres 37 mm dynamiske transducere er ifølge Senneiser justeret til at levere imponerende lydoplevelser med fremragende bas og imponerende klarhed. Derudover er akustikken optimeret til effektiv støjreduktion fra omverdenen ved hjælp af passiv isolation og skjulte mikrofoner, der dækker både lave og høje frekvenser.

“ACCENTUM Wireless blev udviklet til at overgå deres pris, og deler meget af den mest eftertragtede DNA fra vores prisvindende MOMENTUM 4,” siger Christian Ern, Produktchef hos Sennheiser. “Forbrugerne får en fantastisk Sennheiser-lyd uden at gå på kompromis med batterilevetiden eller den trådløse frihed, der gør dem så behagelige at bruge hele dagen.”

ACCENTUM Wireless har en Bluetooth 5.2 og multipoint-forbindelse, så du kan forbinde flere enheder til dem. Høretelefonerne understøtter ACCENTUM aptX HD-codec´en, der leverer en lydkvalitet, der matcher kablede hovedtelefoner med kraftig lyd og pålidelig trådløs stabilitet. Der er også understøttelse af AAC- og SBC-codecs.

ACCENTUM er også udstyret til taleopkald med to indbyggede mikrofoner og en dedikeret vindreduktionsfunktion. Den justerbare side-tone med avanceret signalbehandling holder samtaler naturlige og fjerner unødig baggrundsstøj. Multipoint-teknologien gør det nemt at skifte aktiv forbindelse mellem forskellige Bluetooth-enheder uden at skulle parre dem igen, hvilket er praktisk for folk, der skifter mellem VoIP-opkald på en computer og streaming af podcasts på deres mobiltelefon mellem møder, for eksempel.

Sennheiser ACCENTUM Wireless i sort og hvid
Sennheiser ACCENTUM Wireless kommer i to farver.

Lang batterilevetid og hurtigopladning

Lang batterilevetid er en yderligere fordel. Udover at kunne fungere i op til 50 timer pr. opladning, kan ACCENTUM også hurtigoplade og give dig op til 5 timers ekstra lyttetid på kun 10 minutter – næsten lige så lang tid som det tager at lave en frisk kop kaffe. Den medfølgende USB-C-opladningskabel kan også transformere de trådløse hovedtelefoner til et kablet sæt, når Bluetooth ikke er tilladt eller aktiveret. Du skal blot tilslutte USB-kablet til en kompatibel enhed for at bruge ACCENTUM som en lydgrænseflade til at forbruge indhold og f.eks. deltage i online-møder. Dette forlænger batteriets levetid.

ACCENTUM Wireless har et design, der minder om MOMENTUM 4 Wireless med etkompakt foldbart design, der giver hele hovedtelefonserien et sammenhængende udseende, der kombinerer lydkvalitet og ergonomi.

Pris og tilgængelighed

ACCENTUM Wireless fås i sort og hvid med sandstensdetaljer. Forudbestillinger for den sorte farve begynder den 26. september 2023 og vil begynde at blive sendt den 4. oktober. Den hvide version begynder at blive sendt i slutningen af november. Begge modeller vil være tilgængelige hos udvalgte forhandlere og på sennheiser-hearing.com. De nye ACCENTUM Wireless-hovedtelefoner vil have en vejledende pris på 179 euro eller cirka 1.350-1.400 kroner.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden