Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Sonos Move 2 får stereolyd og batteri til 24 timer

Ifølge rapporter vil den kommende Sonos Move 2 byde på nye forbedringer. Den nye version af den populære bærbare højttaler forventes at have stereolyd, hvilket vil forbedre lydoplevelsen betydeligt.

En anden spændende opgradering er den forbedrede batterilevetid på 24 timer. Dette vil give brugerne mulighed for længere lyttesessioner uden bekymring for at løbe tør for strøm. Sonos Move 2 vil fortsætte med at være en trådløs højttaler med en imponerende ydeevne og kvalitetslyd, som Sonos er kendt for.

Sonos Move har allerede været en populær mulighed for musikelskere, der ønsker en bærbar højttaler med høj lydkvalitet. Med de forventede forbedringer i Move 2 ser det ud til, at Sonos fortsat bestræber sig på at levere førsteklasses lydprodukter til deres brugere.

Selvom der endnu ikke er nogen officiel lanceringsdato, og Sonos endnu ikke har kommenteret på disse rygter, er forventningerne allerede høje blandt fans af mærket, der ser frem til at opgradere deres bærbare lydoplevelse med Sonos Move 2.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden