Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Rekordoverskud til Nintendo

Nintendo har annonceret en historisk høj overskud i første kvartal, der kan tilskrives den enorme succes af spillet “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” og forventningerne til den animerede Mario-film.

Den japanske spilgigant har registreret en betydelig stigning i salget af Nintendo Switch-konsoller og spil i de første tre måneder af året. “The Legend of Zelda: Breath of the Wild” har været en af ​​hoveddrivkræfterne bag den imponerende økonomiske ydeevne og fortsætter med at være en populær titel blandt spilfans verden over.

En anden kilde til Nintendo’s succes er den kommende Mario-animerede film, som har skabt stort buzz og forventning blandt både Nintendo-fans og filmelskere. Filmen er produceret i samarbejde med Illumination Entertainment, og dens planlagte udgivelse har allerede medvirket til at øge aktieprisen for virksomheden.

Nintendo er kendt for sine ikoniske spilfigurer og banebrydende spilkonsoller, og de fortsætter med at fastholde deres position som en førende spiludvikler og konsolproducent på verdensplan.

Med de rekordhøje indtægter og den stærke efterspørgsel efter deres produkter ser fremtiden lys ud for Nintendo, der fortsat beviser deres evne til at skabe magiske spiloplevelser og underholdning for millioner af spillere globalt.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden