Gadgetmaster

Søg
Close this search box.

Nokia præsenterer Nokia 150 og Nokia 130

Nokia har netop afsløret to nye budgetvenlige telefoner – Nokia 150 og Nokia 130 – der genopliver det klassiske Nokia-design og tilbyder en række nyttige funktioner til brugere verden over.

Den nyeste tilføjelse til Nokias telefonfamilie, Nokia 150, har et elegant og enkelt design, der minder om de velkendte Nokia-telefoner fra tidligere. Telefonen leveres med en 2,4-tommers QVGA-skærm, der giver en klar visningsoplevelse. Nokia 150 byder på en kraftig batterilevetid og giver op til 56 timers afspilning af musik med den indbyggede MP3-afspiller. Telefonen inkluderer også et kamera med VGA-opløsning på bagsiden og understøtter op til 32 GB hukommelse via et microSD-kort.

På samme måde tilbyder Nokia 130 også en brugervenlig oplevelse med et ikonisk Nokia-design. Den har en 1,8-tommers farveskærm og et indbygget batteri, der giver op til 44,5 timers afspilning af musik og op til 11,5 timers taletid på én opladning. Telefonen kommer med Bluetooth-forbindelse, hvilket gør det nemt at overføre filer eller lytte til musik trådløst.

Indbygget radio

Begge telefoner er udstyret med FM-radio, som gør det muligt for brugerne at lytte til deres yndlingsradio-programmer, selv når de er på farten. Nokia 150 og Nokia 130 er også udstyret med en LED-taske-lygte, der kan komme til nytte i situationer med svag belysning.

HMD Global, der producerer Nokia-telefonerne, har bekræftet, at begge modeller vil være tilgængelige globalt i løbet af de kommende uger. Nokia 150 vil være tilgængelig i sort og hvid farve, mens Nokia 130 vil komme i rød, sort og blå.

Disse nye lanceringer styrker Nokias engagement i at tilbyde pålidelige og overkommelige mobiltelefoner til brugere på tværs af forskellige segmenter. Med deres klassiske design og brugervenlige funktioner er Nokia 150 og Nokia 130 en perfekt kombination af funktionalitet og nostalgi, der vil tiltrække både nye og tidligere Nokia-fans.

Del artiklen

gadgets i indbakken

En gang om måneden